Itt az Új Év, vele együtt új tervek, a VINISEERA® szőlőmag mikro-őrlemény azonban még mindig a régi.

A szőlőmag rendszeres fogyasztói minden bizonnyal tudatos vásárlók, hiszen egészségükre is gondosan odafigyelnek. Feltehetően tájékozottak a kék szőlő magjából készült valamennyi termékről az üzletek polcain, illetve a tengernyi egyéb táplálékkiegészítőről, amelyek az egészséges életmódot támogatják. Fantasztikus lehetőségek állnak ma rendelkezésre a vásárlók részére, csak győzze az ember kiválasztani a számára megfelelőt, mely remélhetőleg tiszta, ellenőrzött környezetből származik.

Nos, a VINISEERA® termékek fogyasztóinak a márkanév a védelme. Nekik nem kell aggódni a kétes eredetű vagy tisztátlan helyről származó, nem szakszerűen előállított élelmiszerek miatt. A VINISEERA® közel 8 éve állít elő egyedülálló szőlőmag mikro-őrleményt és hidegen sajtolt olajat. Magas színvonalon, folyamatos szakmai ellenőrzés mellett teszi ezt, alapanyagát pedig neves villányi pincészetek biztosítják. A szőlőmag rengeteg jótékony tulajdonsága mellett, most had emeljük ki a mikro-őrlemény egy kevésbé ismert, de igen forradalmi hatását, miszerint azon ritka anyagok egyike, amelyek képesek áthatolni a vér-agy gáton, így védhetik az agysejteket károsító hatásoktól.

E gondolattal kívánuk olvasóinknak további kitartó fogyasztást, és egy egészségben, kék szőlőmagban gazdag, boldog Új Évet!

 

 

Rólam

Sárkány Péter Sárkány Péter vagyok. Okleveles kertészmérnök, borász (oenologue), élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi okleveles borbíráló, tanácsadó. A MÉTE Borászati Szakosztály elnöke, szakértője, valamint miniszteri delegált a Nemzetközi Szőlészeti Borászati Szervezet (O.I.V.) Bor és Egészség Munkabizottságába. Az EU civil fogyasztóvédelmi szervezet (BEUC) borászati szakértője vagyok. Több mint 10 éve kutatom a szőlőmag rendkívűl hasznos élettani hatását, melyet szeretnék minél szélesebb körben megismertetni mindenkivel.


Archívum