A múlt heti sikeres AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás  után most hétvégétől ismét a Hungexpo-n fogunk kiállítani. Ezúttal a Foodapest lesz  az apropó…

A Foodapest Nemzetközi Élelmiszer, Ital, Élelmiszer-gépipari és Venglátóipari Szakkiállítás ez évben ünnepli 20. születésnapját. Idén pedig második alkalommal egy társrendezvénnyel egészül ki, az UKBA Nemzetközi Cukrászati, Sütőipari és Gasztronómiai Szakkiállítással. Mi is ezen veszünk részt azt remélve, hogy a magyar szabadalom alapján gyártott szőlőmag mikroőrlemény és hidegen sajtolt olaj nemcsak az egészségre gyakorolt jótékony hatása miatt kelti fel a látogatók érdeklődését, hanem a szakmai közönségnek is nyújt majd újdonságokat, pl. fűszerkészítményként vagy természetes ételszínezékként használva.

Továbbra is várunk minden kedves érdeklődőt az UKBA helyszínén február 5-8. között. További információ a rendezvényről: www.foodapest.hu .

 

 

Rólam

Sárkány Péter Sárkány Péter vagyok. Okleveles kertészmérnök, borász (oenologue), élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi okleveles borbíráló, tanácsadó. A MÉTE Borászati Szakosztály elnöke, szakértője, valamint miniszteri delegált a Nemzetközi Szőlészeti Borászati Szervezet (O.I.V.) Bor és Egészség Munkabizottságába. Az EU civil fogyasztóvédelmi szervezet (BEUC) borászati szakértője vagyok. Több mint 10 éve kutatom a szőlőmag rendkívűl hasznos élettani hatását, melyet szeretnék minél szélesebb körben megismertetni mindenkivel.


Archívum