Április 24-én ismét az Echo TV vendégei leszünk és igazi csemegével készülünk az egészséges életmódot kedvelők,  keresők  részére.

Béky László professzor interaktív egészségügyi magazinjában nem egyszer esett már szó a szőlőmag felhasználásnak e módjáról. Ezúttal azonban a Mozaik c. műsorban fogunk együtt beszélgetni folytatva a korábban felvetett kérdéseket.

Noha Magyarországon növekvő népszerűségnek örvend a szőlőmag  mikro-őrlemény fogyasztása, a világ számára még nem kellőképpen ismert e magyar szabadalom kiváló hatása az egészségre. A beszélgetés során lesz szó újabb kutatási eredményekről és megosztunk számos eddigi visszajelzést rendszeres fogyasztóinktól. További információk: www.echotv.hu/

 

Rólam

Sárkány Péter Sárkány Péter vagyok. Okleveles kertészmérnök, borász (oenologue), élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi okleveles borbíráló, tanácsadó. A MÉTE Borászati Szakosztály elnöke, szakértője, valamint miniszteri delegált a Nemzetközi Szőlészeti Borászati Szervezet (O.I.V.) Bor és Egészség Munkabizottságába. Az EU civil fogyasztóvédelmi szervezet (BEUC) borászati szakértője vagyok. Több mint 10 éve kutatom a szőlőmag rendkívűl hasznos élettani hatását, melyet szeretnék minél szélesebb körben megismertetni mindenkivel.


Archívum