Január 30. – február 2. között ismét részt veszünk a szőlő és borkultúra legjelentősebb hazai szakkiállításán.

A “Szőlészet és pincészet” c. rendezvény idén is egy időben kerül megrendezésre az AGROmashEXPO agrárkiállítással, AgrárgépShow társrendezvénnyel, valamint a Magyar Kert, kertek, parkok fenntartásának rendezvényével. A kiállítás tematikája a teljes gyártási folyamatot lefedi. Minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, bemutatható lesz, sőt az elmúlt évektől már pincészetek is bemutatkozhatnak.

E témához kapcsolódóan, mi természetesen a magyar szabadalmú szőlőmag mikro-őrleményt és hidegen sajtolt olajat fogjuk bemutatni. A kiállítás ideje alatt, január 30.-án 14 órakor illetve február 2.-án 12 órakor szeretettel várok minden kedves érdeklődőt a “Szőlészet és Pincészet” szekció színpadán tartott előadásomra, amikor is részletesen igyekszem majd ismertetni a vörös szőlő magjának e rendkívüli hasznosítását. Standunkon mind a 4 nap várjuk Önöket és szívesen válaszolunk felmerülő kérdésekre (“D” pavilon 203/B stand).

 

További részleteket a rendezvényről az alábbi linken lehet találni:

http://szpkiallitas.hu/index.php?

Mindenkit szeretettel várunk!

Rólam

Sárkány Péter Sárkány Péter vagyok. Okleveles kertészmérnök, borász (oenologue), élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi okleveles borbíráló, tanácsadó. A MÉTE Borászati Szakosztály elnöke, szakértője, valamint miniszteri delegált a Nemzetközi Szőlészeti Borászati Szervezet (O.I.V.) Bor és Egészség Munkabizottságába. Az EU civil fogyasztóvédelmi szervezet (BEUC) borászati szakértője vagyok. Több mint 10 éve kutatom a szőlőmag rendkívűl hasznos élettani hatását, melyet szeretnék minél szélesebb körben megismertetni mindenkivel.


Archívum