Újabb beszélgetésre kerül sor Béky László professzor barátommal az ECHO TV “Vitalitás” c. műsorában július 23-án,      szombaton 13:00 órától. 

Mindazoknak ajánljuk a műsor megtekintését, akik figyelemmel kísérték az április 16-ai érdekfeszítő beszélgetést és további érdekességekre kíváncsiak, valamint azoknak, akiknek nem állt módjában azt megnézni. A kedves nézők hallhatnak majd újabb nemzetközi kutatási eredményekről, rendszeres fogyasztók beszámolóiról és néhány daganatos rejtélyes gyógyulásáról, melyet az amerikai orvosi rákkutattás is alátámaszt. Lesz szó arról is, hogy a szőlőmagban mérték a legnagyobb ORAC-értéket, 50 000, mely érték az E-viaminnál 50-szer erősebb szabad-gyök megkötőképességet jelent!

A műsor ismétlése másnap (július 24.) 06:00 órától lesz látható. Előzetesen és a műsort követően a 06 30/448 4505 és a 06 30/699 5636 számokon lehet érdeklődni.

Rólam

Sárkány Péter Sárkány Péter vagyok. Okleveles kertészmérnök, borász (oenologue), élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi okleveles borbíráló, tanácsadó. A MÉTE Borászati Szakosztály elnöke, szakértője, valamint miniszteri delegált a Nemzetközi Szőlészeti Borászati Szervezet (O.I.V.) Bor és Egészség Munkabizottságába. Az EU civil fogyasztóvédelmi szervezet (BEUC) borászati szakértője vagyok. Több mint 10 éve kutatom a szőlőmag rendkívűl hasznos élettani hatását, melyet szeretnék minél szélesebb körben megismertetni mindenkivel.


Archívum