Április 18-22 között lesz látogatható a Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás a Hungexpo-n, melynek “Kertészet és Környezet” sátrában mi is kiállítunk.

A kiállítás öt napján személyesen lehet majd ismerkedni a magyar szabadalmú VINISEERA termékekkel, az eljárással és a szervezetre gyakorolt várható hatásával. A “Kertészet és Környezet” sátor színpadán pedig több ízben hallhatnak majd a látogatók előadást ebben a témában, néhány ötletet adva szőlőtelepítőknek és házi készítésű termékeket kedvelőknek. Várjuk kedves olvasóinkat.

 

További információk a kiállításról itt olvashatók: www.construma.hu/

 

Rólam

Sárkány Péter Sárkány Péter vagyok. Okleveles kertészmérnök, borász (oenologue), élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi okleveles borbíráló, tanácsadó. A MÉTE Borászati Szakosztály elnöke, szakértője, valamint miniszteri delegált a Nemzetközi Szőlészeti Borászati Szervezet (O.I.V.) Bor és Egészség Munkabizottságába. Az EU civil fogyasztóvédelmi szervezet (BEUC) borászati szakértője vagyok. Több mint 10 éve kutatom a szőlőmag rendkívűl hasznos élettani hatását, melyet szeretnék minél szélesebb körben megismertetni mindenkivel.


Archívum