Mi a különbség a házilag, vagy más eljárással készült termékek hatását illetően? 

3 év után elmondhatjuk, hogy egyre többen fogyasztják a VINISEERA első magyar szőlőmag mikro-őrleményt. Itthon és külföldön egyaránt megnőtt a kereslet a termékeink iránt.

Vajon miért jelenik meg egyre több hír és új szőlőmag termék a piacon? Mi annak idején Gere Attila villányi borásszal kezdtük az együttműködést. Mára már Bock Józseffel is van szerződésünk, de egyre többen készítenek szőlőmagból olajat és őrleményeket. További kutatást és fejlesztést is folytatunk a minőségjavítás érdekében és a felhasználást illetően.

Mi a különbség a házilag, vagy más eljárással készült termékek hatását illetően? A VINISEERA névvel védett és hatóságilag ellenőrzött termék egy magyar szabadalmi eljárással készült, egyedülálló mikro-őrlemény,  amely tízszer finomabb a gabonaliszteknél, nano részek miatt jobban felszívódik a szervezetben, így a kevesebb is jobban hasznosul. A termék végig megy az emésztőrendszeren és irodalmi adatok szerint hosszan (72 óra) hathat a gyulladásos gócokra.

A  szőlőmag tanninok (polifenolok) “kicserzik” a hibás, vagy nem odavaló káros fehérjéket (enzimek, mikróbák, sejtek, stb.). A szőlőmag egyedülálló polifenolljai fokozzák az anyagcserét, étvágyat, az oxigéndús vér a szellemi, fizikai aktivitást növeli. A napokban kaptunk eredményt egy új fogyasztónktól, akinek a fogínyvérzése és gyulladása egy hónap után megszünt és izületei sem fájnak. Vannak, akik a fokozott anyagcserére alapozzák a fogyókurájukat, fizikai aktivitásuk mellet kevesbb zsírt, cukrot és szénhidrátot fogyasztanak, és így szabadulnak meg a zsírpárnáktól, cellulitisztől. Külsőleg is sokan használják, saját krémjeikhez keverik a VINISEERA szőlőmagolajat és őrleményt, így visszérre, körömgombára, bőrproblémákra tartják hatásosnak. Érdekes, hogy amerikai rákkutatási eredmények és a pécsi klinikai vizsgálatok óta megnőtt az érdeklődés az onkológusok és daganatos betegek részéről is. Arról is hallottunk, hogy betegek a kemo- és sugár terápiát is jobban elviselték, kevesebb mellékhatással.

Kíváncsian várjuk az Önök véleményét is, írják meg, mondják el, hogy másnak is mielőbb tovább adhassuk.

Rólam

Sárkány Péter Sárkány Péter vagyok. Okleveles kertészmérnök, borász (oenologue), élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi okleveles borbíráló, tanácsadó. A MÉTE Borászati Szakosztály elnöke, szakértője, valamint miniszteri delegált a Nemzetközi Szőlészeti Borászati Szervezet (O.I.V.) Bor és Egészség Munkabizottságába. Az EU civil fogyasztóvédelmi szervezet (BEUC) borászati szakértője vagyok. Több mint 10 éve kutatom a szőlőmag rendkívűl hasznos élettani hatását, melyet szeretnék minél szélesebb körben megismertetni mindenkivel.


Archívum