Idén is részt veszünk a szőlő és borkultúra legjelentősebb hazai szakkiállításán.

Január 29. és február 1. között kerül megrendezésre a szőlészet és pincészet egyetlen hazai szakkiállítása a Hungexpo-n, mellyel egy időben ugyanitt szintén látogatható az AGROmashEXPO, az AgrárgépSHOW valamint a MAGYAR KERT kiállítás.

A Szőlészet és Pincészet szakkiállítás kiváló lehetőséget nyújt a borászatok számára, hogy feltérképezzék az új technológiákat, megoldásokat, szakmai tapasztalatcserét folytassanak, de izgalmas betekintést nyújthat hobby borászoknak vagy borkedvelőknek is.  A kiállítás tematikája a teljes gyártási folyamatot lefedi. Minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, bemutatkozik a kiállításon. Így leszünk mi is jelen a szőlőmagból nyert termékeinkkel és reméljük, hogy idén is sok érdeklődővel találkozhatunk.

Újdonság az előző évekhez képest, hogy a Szőlészet és Pincészet kiállítás külön helyen, a 17-es és 18-as pavilonokban kapott helyet.

Standunkon a látogatók részletes tájékoztatást kapnak majd az egyedi eljárással készült szőlőmag mikro-őrlemény gyártási folyamatáról, annak számos jótékony élettani hatásáról, az eddigi tapasztalatokról, valamint a hidegen sajtolt szőlőmagolaj nagyszerű gyógyhatásairól is.

A Hungexpo 18-as pavilonja 4B1 standján találnak minket a kedves érdeklődők.

Mindenkit szeretettel várunk!

Rólam

Sárkány Péter Sárkány Péter vagyok. Okleveles kertészmérnök, borász (oenologue), élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi okleveles borbíráló, tanácsadó. A MÉTE Borászati Szakosztály elnöke, szakértője, valamint miniszteri delegált a Nemzetközi Szőlészeti Borászati Szervezet (O.I.V.) Bor és Egészség Munkabizottságába. Az EU civil fogyasztóvédelmi szervezet (BEUC) borászati szakértője vagyok. Több mint 10 éve kutatom a szőlőmag rendkívűl hasznos élettani hatását, melyet szeretnék minél szélesebb körben megismertetni mindenkivel.


Archívum