Rólunk írták

Tisztelt Sárkány Úr!
Hetven éves vagyok. Tizenöt éves koromtól kezdve állandóan szemgyulladásban szenvedtem. Időnként bedagadt és volt, hogy csak egy kis csíkon keresztül láttam. Az orvosok csak találgat tak, mindenféle  krémet kipróbáltak, míg végre az “Ultracortenol” segített ideig óráig. Cirka két éve nálunk nem kapható.
Másfél év óta szedem a VINISEERA szőlőmag port. Az ismert hatások (hajhullás megszűnése, a haj növekedésének gyorsulása, köröm erősödés stb.) mellett már több mint fél éve a legnagyobb örömömre a szemgyulladás megszűnt minden egyéb szer használata nélkül. Miután ismert a szőlőmagpor gyulladáscsökkentő hatása, valamint az a tény, hogy semmi mást nem használok, szemgyulladásom megszűnését egyértelműen a szőlőmagpor okozhatta.
Mivel már több mint fél éve tünetmentes vagyok, ezért bátorkodtam erről  tájékoztatni.
Üdvözlettel:
Vojnits Istvánné
Budapest, III. kerület

————————————————-

Tisztelt Sárkány úr!

Feleségemmel együtt cca két éve szedjük rendszeresen a VINISEERA mikro-őrleményt. Mindkettőnknek megerősödött a körme. Feleségem körme a kerti munkák során a földdel való érintkezés miatt töredezetté vált, amit semmilyen krémmel sem tudott rendbe szedni. A szőlőmag szedését követően teljesen rendbe jöttek.

Mindkettőnk haja megerősödött, és a hajhullás megszűnt. Feleségem szeme gyermekkora óta gyulladásban volt és csak időlegesen tudtak ezen az orvosok segíteni. Szőlőmag szedését követően ez a gyulladás megszűnt és azóta sem jelentkezett.

A fentiekről szerettük volna tájékoztatni és a jövőben is szedni fogjuk a VINISEERA-t.
Köszönettel:
Vojnits István
Budapest Csillaghegyről

—————————————————

Kedves Sárkány úr!

Ma délelőtt vásároltam Önöktől 4 doboz szőlőmag őrleményt. Kb. félévente vásárolunk ilyen mennyiséget, mert a családunkban többen fogyasztjuk már lassan három éve. Meséltem a fiának, hogy milyen jó tapasztalataink vannak ezzel kapcsolatban és kérte, hogy írjuk le az eseteket, hadd tudjanak erről mások is.

Édesanyánk 91 éves, súlyos érszűkület miatt 5 évvel ezelőtt amputálták az egyik lábát. A betegsége miatt folyamatosan kell szednie a Syncumar vérhígítót. Korábban a protrombin értéke nagyon változó volt, de mióta rendszeresen fogyasztja a szőlőmag őrleményt, nagyon jó, állandó értékeket produkál a rendszeres vérvételek során.

Testvérem 63 éves, én 65 éves vagyok. Mindketten aktívan dolgozunk nyugdíj mellett. Megfigyeltük, hogy korábban a téli időszakokban többször is megfázásos, elhúzódó betegséggel küszködtünk, amiből ha meg is gyógyultunk, rendszeresen visszaestünk. Láz, rossz közérzet, orrfújás, hónapokig tartó köhögés, stb. Már két téli időszakon vagyunk túl, de ha meg is fázunk, pár nap alatt lezajlik az egész és nem esünk vissza. Testvérem elhagyta a magas vérnyomás miatt szedett gyógyszereit, én még megszokásból, a biztonság kedvéért szedem. Korábban gyakran nagyon kellemetlen szívritmus zavarral küszködtem, amire a kezelőorvos azt mondta, hogy nem halálos, de felírt 5 féle gyógyszert (ezeket már mind elhagytam), ma már nagyon ritkán és rövid ideig érzek ilyet.
Lányom most 38 éves és három évvel ezelőtt egy vérvétel során eltérést találtak, az orvos meg is ijesztette, hogy a fehér vérsejtek száma eltér a kívánatostól. Mindjárt rosszra gondoltunk, de mi is akkor kezdtük szedni a szőlőmag őrleményt és rábeszéltem, hogy próbálja meg ő is. Tavaly a kontroll vérvétel kiértékelésénél az orvos azt mondta, hogy kereteztesse be a leletet és tegye ki a falra, olyan tökéletes.
Tudom, hogy ez a szer nem hat mindenkire egyformán, van ismerősöm, aki rosszindulatú betegséggel küzd, ő azt mondja, hogy neki nem segített. Én már nagyon sok embernek ajánlottam az őrleményt, van, aki szkeptikus. Megértem, hiszen nagyon sok csodaszernek tartott termék kapható, de a fenti példákat mindig el szoktam sorolni.

Sajnos, van a családunkban olyan beteg, akit nem tudok rávenni, hogy rendszeresen szedje, mert nem hisz benne. Pedig olyan egyszerű reggel egy kis vízzel lenyelni, semmilyen utóíze nincs, csak hozzá kell szokni, hogy így indul a nap.

Örülök, hogy ez egy magyar ember magyar terméke és nem külföldről kell drága pénzen beszerezni.

További jó munkát és egészséget kívánunk:

Bodai család

2013. január

————————————————

A Viniseera szőlőmag mikro-őrleményt lassan 3 éve napi rendszerességgel fogyasztjuk a férjemmel együtt. Áldásos hatását csak dicsérni tudom, mert rendkívül sok irányú javulást tapasztaltunk.

Amiben látványos javulást értem el:

- allergiás köhögésem teljesen megszűnt,

- vérnyomásomat stabilizálta,

- lábamon csúnya sötétkék hajszáleres foltok megvilágosodtak, részben eltűntek, felszívódtak, megszűnt a fájdalom,

- az immunrendszerünk mindkettőnknek megerősödött,

- a munkaképességem sokat javult,

- influenzás betegségünk, náthánk a fogyasztás óta nem volt.

A szőlőmagolaj jó hatással van a férjem reflux betegségére és tökéletesen beállt a vérnyomása.

Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki. De hatása csak rendszeres fogyasztás mellett eredményes.

Kovács Lászlóné, Enying

2013. Február

—————————————————-

Egy barátomtól hallottam a termékről kb. 3 éve, és azóta fogyasztom, mert a hatása meggyőzött.

- Eltűntek a kezdődő (boka körül) söprű-vénáim.

- Nem tudott kifejlődni a lábszári visszerem.

- Emésztésem (reflux) rendbe jött.

- Látásromlásom stagnál.

- Nem voltam influenzás.

Mindenkinek ajánlom a fogyasztását.

Hajdú Zoltánné, Balatonbozsok

2013. Február

————————————————————–

2011. június óta szedem a szőlőmag-őrleményt. Azóta jobb a közérzetem, a fizikai aktivitásom, emésztésem,  labor eredményeim is javultak.

Ellenálló-képességem sokkal jobb lett.

Mindenki számára ajánlom.

Molnár Jánosné, Enying

2013. Február

—————————————————————–

2010. decemberétől fogyasztom a szőlőmag mikro-őrleményt rendszeresen. Nagyon meg vagyok elégedve a fenti étrend-kiegészítővel. Közérzetem jó, ellenálló képességem kitűnő.

Most 66 éves vagyok, sok fizikai munkát végzek, de jól bírom. Nagy a teherbíró képességem is.

Csak mindenkinek ajánlom.

Rózsás Gézáné, Enying

2013. 01. 25.

 

 

 


Rólam

Sárkány Péter Sárkány Péter vagyok. Okleveles kertészmérnök, borász (oenologue), élelmiszerminősítő szakmérnök, nemzetközi okleveles borbíráló, tanácsadó. A MÉTE Borászati Szakosztály elnöke, szakértője, valamint miniszteri delegált a Nemzetközi Szőlészeti Borászati Szervezet (O.I.V.) Bor és Egészség Munkabizottságába. Az EU civil fogyasztóvédelmi szervezet (BEUC) borászati szakértője vagyok. Több mint 10 éve kutatom a szőlőmag rendkívűl hasznos élettani hatását, melyet szeretnék minél szélesebb körben megismertetni mindenkivel.


Archívum